ZA NIKOLU ROKVIĆA NEMA VEĆE RADOSTI OD OVE: Evo šta mu se desilo na putu, kakva PODRŠKA, oni su mu se PRIDRUŽILI
Nikola Rokvić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

velika sreća

ZA NIKOLU ROKVIĆA NEMA VEĆE RADOSTI OD OVE: Evo šta mu se desilo na putu, kakva PODRŠKA, oni su mu se PRIDRUŽILI

Nikola je sada dobio pojačanje

Objavljeno:

Nikola Rokvić pre šest dana je krenuo pešaka na put dug 1.060 km, do manastira Nektarija Eginskog, u Grčkoj, a na tom putu će prikupljati sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Nikola je sada dobio pojačanje, a na putu mu se pridružila supruga Bojana i njihova deca.

Bojana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj poziraju nasmejani uz opis: "Kad na putu sretneš nekog. Srećan praznik".

Nema sumnje da je porodica najveća podrška Nikoli u njegovoj misiji, a Rokvićeva supruga je tim povodom govorila u jednoj emisiji i otkrila detalje ovog humanog cilja:

Roviću je porodica najveća podrška
Roviću je porodica najveća podrškafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- On je stvarno onako optimističan u početku. Za sada je prešao nekih 90 km, obzirom da preko dana prelazi, dnevno pređe oko 30, tako da možete i da pratite, stvarno na Instagram profilu on obaveštava svakodnevno. I za sada se stvarno sjajno oseća, jako je uzbuđen, zahvalan je svim ljudima koji su učestvovali, kompanijama, svima koji su uključeni u fondaciju i u njegovu misiju. Mislim, on se dugo sprema na ovaj podvig, tako da on je sada zaista fizički i psihički spreman i njega su pripremali ljudi koji se bave ekstremnim maratonima, tako da on već zna šta može i da ga čeka na ovom njegovom putu, ali nekako verujem da će biti teško sigurno u određenim momentima, ali verujem da i kada fizički nekako telo možda oslabi, umom neće, a to je ono što je najvažnije - rekla je Bojana Rokvić tada.

Bonus video:

00:25

Za pet dana skupljeno pet miliona

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.